Apple support

Apple support op afstand

Ons team van technische mensen hebben jarenlange ervaring met verschillende Applesystemen. Daardoor kunnen wij garanderen dat we met onze Apple Support voor zowel grote als kleine problemen voor je klaar staan. Is je vraag iets ingewikkelder en kunnen wij deze niet direct beantwoorden? Dan ontvang je vooraf een prijsindicatie zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Ben je liever altijd verzekerd van optimale ondersteuning? Dan kun je er ook voor kiezen een supportabonnement bij ons af te sluiten. Wij helpen je met het installeren van de benodigde updates, voeren onderhoud wanneer dat nodig is, en helpen je jouw systemen te optimaliseren!

Lees meer op Apple support op locatie
Apple support

De juiste Apple support

Met enthousiaste technische medewerkers is er altijd wel iemand die voor je klaar staat om vragen te beantwoorden. Onze medewerkers hebben hun eigen specialiteit zodat wij je ook met de moeilijkere vragen kunnen helpen. Wil je bijvoorbeeld hulp bij het opzetten van een bedrijfsnetwerk, of juist alleen met je thuiscomputer, er is altijd wel een medewerker die precies weet hoe het zit. Wij kunnen je eveneens helpen bij vragen die betrekking hebben op meerdere Apple apparaten. Denk hierbij aan het aansluiten van een iPad of telefoon op je Mac om gegevens over te zetten. De kans is groot dat onze supportafdeling je vragen direct kan beantwoorden. We begrijpen heel goed dat je er soms gewoon even niet uitkomt. Dan is het wel zo prettig als iemand je direct kan helpen.

Sluit een support abonnement af

MacHelp biedt ook de mogelijkheid om een supportabonnement af te sluiten, zodat je altijd verzekerd bent van optimale ondersteuning. Wij helpen je met het installeren van de benodigde updates, voeren onderhoud wanneer dat nodig is en helpen je jouw systemen te optimaliseren. Natuurlijk kun je ons bellen met je vragen. Met ons MacHelp supportabonnement heb je optimale ondersteuning en denken wij met je mee om verbeteringen te bewerken. Onze supportafdeling denkt mee, neemt de tijd jouw situatie te leren kennen en komt met persoonlijk advies. Neem contact op met MacHelp support voor informatie over de mogelijkheden voor een supportabonnement.