ICT

ICT advies op maat

Voor ICT advies ben je bij MacHelp aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van verschillende diensten en producten aan grote organisaties, kleine organisaties en eenmansbedrijven. Wij zijn van alle markten thuis en voorzien je graag van persoonlijk ICT advies, dat specifiek bij jouw situatie past. Daarbij zetten we een gebruiksvriendelijk ICT-systeem op, onderhouden dit systeem en passen het aan naar de wensen van de medewerkers. Daarnaast maken we veelal gebruik van Apple producten, van Google Apps for Business en kunnen we ook Windows-apparaten in het netwerk integreren. Je krijgt dus een complete oplossing, waarmee je sneller, efficiënter en kostenbesparend kunt werken. Daar blijft het niet bij. Wij voorzien je ook van de support die je nodig hebt, zodat het systeem blijft werken.

 

typing
typing

Gebruiksgemak voor medewerkers

MacHelp is een ICT-bedrijf met oog voor jou en je mensen. Of het nu gaat om hard-of software, advies of support. Wij creëren voor jou een betrouwbare, digitale omgeving. Gebruiksgemak voor medewerkers is daarbij erg belangrijk. Een goede ICT-oplossing draagt direct bij aan prettige werkomstandigheden voor de medewerkers. 

Wij zijn overtuigd van de kracht van Apple, maar zetten ook Google Apps for Business in. Terwijl de een uitblinkt in gebruiksgemak, biedt de ander een grote beschikbaarheid. Wij laten de systemen elkaar versterken en gaan voor een unieke combinatie: een oplossing die optimaal werkt voor jouw organisatie en medewerkers!

ICT advies voor onderwijs

Een van onze specialiteiten is het ondersteunen van ICT voor onderwijs organisaties. Wij hebben een achtergrond in het onderwijs en helpen scholen en andere onderwijsorganisaties graag in het opzetten en beheren van hun ICT systemen.

Juist binnen een school spelen diverse problemen een rol, die kunnen worden opgelost met een goed werkend ICT systeem. Denk bijvoorbeeld aan de juiste opzet van het netwerk en een intern systeem waarmee de leerlingen opdrachten kunnen maken.

MacHelp kan scholen adviseren over handige en gebruiksvriendelijke ICT oplossingen. Daarnaast kunnen wij nieuwe of refurbished ICT apparatuur leveren. Ook onderhoud en reparatie van ICT apparatuur is bij ons in goede handen. Met MacHelp weet je zeker dat een storing snel verholpen zal zijn. Leerlingen kunnen zich focussen op hun schoolwerk en docenten kunnen zich bezig blijven houden met primaire onderwijstaken.

Onderwijs IT support
Onderwijs IT support

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op voor ICT advies op maat, zodat wij kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn bij MacHelp. 

Wil je de ICT-omgeving binnen jouw onderwijsorganisatie optimaliseren? Of heb je al apparatuur aangeschaft, maar weet je niet hoe je nu verder moet? Ben je ZZP-er of heb je een bedrijf met meerdere werkplekken of zijn je medewerkers veel onderweg? Wij kunnen jouw ICT-omgeving beheren en optimaliseren. Wil je meer informatie over onze Apple-, Google- of Microsoft-oplossingen?

Ons team van enthousiaste medewerkers helpen je met veel plezier!

 

 
Afspraak maken Apple Store Contact opnemen