Webdesign

Een nieuwe website laten ontwikkelen

Voor ontwikkeling van een nieuwe website kun je bij MacHelp terecht. Wij nemen je indien gewenst het ontwerp, de hosting en de bouw uit handen, zodat je je kunt focussen op je bedrijfsvoering. MacHelp regelt dan de website, zodat je toch een goede online aanwezigheid hebt. Daarbij werken wij intensief met jou als opdrachtgever samen. Zo wordt er zeer vel mogelijk. Heb je al een eigen ontwerp en zoek je iemand die dit idee kan uitvoeren, of wil je juist dat wij alles voor je regelen? Samen met jou gaan we op zoek naar wat er binnen je budget mogelijk is. Aan de hand hiervan stellen we een offerte op. Zo krijg je de website die bij je organisatie past en die bereikt wat je nodig hebt. Wil je later meer of anders dan kan ook dat in overleg gerealiseerd worden.

Webdesign MacHelp Webdesign MacHelp

Touwtjes in eigen handen

Machelp kan op vele vlakken je website beheren, ontwerpen en bouwen maar wat als jij zelf ook graag touwtjes in handen neemt?

Dat wil je! Onze werkwijze gaat als volgt: jij belt ons op met de vraag of we jouw website kunnen beheren, bouwen, ontwerpen of allemaal. Wij maken een afspraak en regelen de koffie en thee. In het gesprek bespreken we wat handig is voor je organisatie, alleen het bouwen van de website of ook de hosting en ontwerpen. Maak je geen zorgen! Wij geven natuurlijk uitleg bij elke stap die we nemen. 

Na het gesprek gaan wij bezig met je website. Natuurlijk bepaal jij over alles mee, wat zijn je bedrijfskleuren, je logo en welke stijl vind je mooi op je website?

Als de website staat gaat hij online na jouw akkoord. Als je aanpassingen wilt kun je dit natuurlijk altijd nog aangeven. Als je ons ook je beheer laat doen updaten wij maandelijks je website en houden we je op de hoogte als er iets geks op je website voordoet.

Naast dat wij je website bouwen, ontwerpen, beheren of alle 3 heb jij als de website online is altijd touwtjes in eigen handen. We geven je een kleine uitleg over het programma waar de website op is gebouwd als dit naar wens is zodat jij altijd tekst kan aanpassen, foto's kan toevoegen of veranderen, blogs toevoegen en nog veel meer.
Wij zijn dus altijd achter de schermen aanwezig zodat jij op de voorgrond kan genieten met je website! 

De voordelen van je website door MacHelp laten bouwen

  • Jij bepaalt over alles mee

  •  Lage kosten

  •  Verzekering van een veilige website 

  • Advies tijdens onze gesprekken en het bouwproces

  • Een eigen account om je website aan te vullen

  • Een website die bij jouw organisatie past

Het juiste technische advies

Een website ontwikkelen draait niet alleen om de buitenkant: ook de technische kant is relevant. Vooral als je je website ook wilt gebruiken als medewerkersportaal of als je bijvoorbeeld een webshop wilt inrichten. Doordat wij een uitgebreid team ervaren webontwikkelaars hebben kunnen wij voor jou op basis van open source systemen als WordpressJoomla en OpenCart een situatie op maat maken. Je bent dan verzekerd van een duurzame oplossing, waar je nog lang mee vooruit kunt.

Webdesign
Webdesign

Gediversificeerd aanbod

Bij MacHelp is het mogelijk verschillende websites te laten ontwikkelen. Wij werken samen met interne en externe ontwikkelaars en creëren de website die precies aan uw eisen voldoet. Dat stopt niet bij de buitenkant: ook de technische kant kunnen wij voor u verzorgen. U kunt worden voorzien van gepaste E-mail, Voice over IP en ICT-beheer oplossingen opdat u in één keer klaar bent. Informeer daarom eens naar de mogelijkheden, zodat wij kunnen vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Advies op maat

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Wij specialiseren ons in het aanbieden van een maatoplossing, die precies past bij wat je nodig hebt. De eerste stap is dus altijd om met jou om de tafel te gaan zitten om te bepalen wat je wensen en eisen binnen welk budget zijn. Het kan zijn dat je al een duidelijk idee hebt van wat je wilt, of dat je juist zo veel mogelijk uit handen wilt geven. Bij MacHelp kan nagenoeg alles. Wij gaan dan aan de slag om voor jou de juiste website te ontwikkelen terwijl we tijdens het ontwikkelproces contact met je houden. Zo kun je niet enkel de vortgang bijhouden maar ook nog bijsturen als je dat nodig vindt.

 
Vraag om advies
Wat kunnen wij vandaag voor je doen?